خوانشی نوین: مردم سالاری اجتماعی -7
جهانی شدن و مردم سالاری اجتماعی
پنجشنبه 20 ارديبهشت 1403 - 23:13:02

"همه ما تحت تاثیر جهانی‌شدن قرار گرفته‌ایم " حتی قبل از آنکه متوجه چگونگی کارکرد آن شویم. بنابراین باید بفهمیم چه در حال اتفاق افتادن است و چرا."
اما آیا کشتی‌های تجاری، تلویزیون و اینترنت، کابل‌های فیبرنوری و باز شدن مرزها جهان را به جای کوچک‌تری تبدیل نکرده است؟ یا خیلی پیچیده‌تر؟ یا غیرقابل مدیریت‌تر بخاطر اینکه همه چیز به چیزهای دیگر وصل است؟ نامشخص‌تر بخاطر اینکه تنوع و چندلایه بودن فرهنگ‌ها امروزه محسوس‌تر از گذشته است؟ یا ناعادلانه‌تر برای اینکه با این‌وجود‌که سرمایه‌های جهانی به دنبال سود بیشتر در هر گوشه دنیا هستند، هنوز کارگران همه کشورها با هم متحد نشدند؟ 
کتاب جهانی‌شدن و مردم‌سالاری اجتماعی به خواننده کمک خواهد کرد تا به بینشی شخصی از پدیده جهانی‌شدن برسد؛ و به چالش‌هایی در مقیاس بین‌المللی که دوشادوش جهانی‌شدن حرکت می‌کنند و چگونگی حل‌شدنشان می‌پردازد. به بیان دیگر، سوال این است که چگونه به دنیایی بهتر دست پیدا کنیم؟ به این سوال که جهانی‌شدن چه چالش‌هایی برای سیاست‌گذاران در سطح ملی باعث می‌شود در نسخه‌های دیگر از این سری پرداخته شده است،  به خصوص در زمینه اقتصاد، رفاه دولتی، اروپا، مهاجرپذیری، مهاجرت و دولت و جامعه مدنی.
هدف این کتاب روشن کردن مفاهیم، توضیح پیشینه ها، فواید متفاوت و همچنین راهنمایی‌های لازم برای آنها می‌باشد. جهانی‌شدن در زمینه‌های مختلفی روی زندگی ما اثر گذاشته است: اقتصاد، محیط‌زیست، سیاست و حتی اوقات فراغت. اینطور به نظر می‌رسد که باید خواسته یا ناخواسته با آن کنار آمد، اما حقیقت این نیست. برای ما ایده کلی و پیام این کتاب در این کلام نهفته است: "جهانی‌شدن یک پدیده طبیعی نیست بلکه محصول اراده انسانی‌ست. به این معنی که مردم قادر به تغییر، شکل‌دهی و ساخت آن در مسیر درست هستند" 



http://eradehmellat.ir/fa/News/3659/جهانی-شدن-و-مردم-سالاری-اجتماعی
بستن   چاپ