کادر 1-6: نظام ملوکالطوایفی
«ملوک الطوایفی» یعنی نظامی که در آن هر «طایفه»، قوم، ایالت و منطقه زیر تسلط یک «مَلِک»، یا شاه محلی، خان، امیر و سلطان کوچک باشد. البته معمولا در یک نظام ملوک الطوایفی هم ممکن است یک دولت «مرکزی» وجود داشته باشد که دولت های خُرد و بزرگ محلی به درجه های گوناگون، حد اقل بظاهر تابع آن باشند.
سایر معادل های این نظام عبارتند از: خان خانی، خان سالاری، ارباب سالاری، مالک سالاری، فئودالی، قبیله سالاری، عشیره سالاری، تیره شاهی، تیره فرمانی، هرکه هرکه
کادر 2-6: فوج سیلاخوری
یکی از لشکرهای نظامی ایران در دورههای مختلف تاریخی بودهاست. اغلب سربازان این سپاه از قصبه و دشت سیلاخور در ولایت بروجرد لرستان بودهاند. ایشان به عنوان گارد محافظ شخص محمدعلی شاه منصوب و در قضیه بمباران مجلس و دستگیری و کشتار مشروطه خواهان پیش قراول و بازیگر اصلی میدان نبرد در قشون محمدعلی شاه بودند. شجاعت و نیز قامت بلند سربازان سیلاخوری مشهور بودهاست. فوج سیلاخور مورد توجه شاهان ایران بوده و در نبردهای مختلف رشادت زیادی از خود نشان دادهاند. این فوج در زمان رضاشاه پهلوی به گارد سپه تغییر نام داد.
کادر 3-6: انجمن اخوت
انجمن اخوت را ظاهرا صفی علیشاه بنیان گذاشته است ولی علیخان ظهیرالدوله سیاستمدار و عارف ایرانی دوره قاجار که از پیروان صفیعلیشاه بوده است، آنرا علنی نموده است. ظهیرالدوله و همسرش فروغالدوله با شروع جنبش مشروطه به آزادیخواهان پیوستند و در رویداد به توپ بستن مجلس خانهشان ویران شد. دختر او، فروغالملک نیز از دراویش انجمن اخوت بود و در سیر و سلوک عرفانی مقام مرشدی داشت.
جلسات انجمن اخوت با نظم خاص در سالنی که 110 صندلی به نام هر یک از اعضا در آن قرار داشت، در جوار منزل ظهیرالدوله برگزار میشد تا زمانی که عمال محمدعلی شاه قاجار در واقعه حمله به مجلس، این بنا و منزل ظهیرالدوله را به توپ بسته و به کلی ویران کردند.