با سلام و ارادت خدمت تمام خوانندگان عزیز
شماره جدید (40) نشریه اراده ملت را تقدیم شما مینمائیم. دوست داشتیم در ابتدای این مقدمه با خبری مسرت بخش در خدمت شما باشیم اما متاسفانه باز هم به سوگی دیگر نشسته ایم. این بار در سوگ جانباختگان حادثه قطار مشهد - طبس.
در این شماره در سخن سردبیری به موضوع نفت خاورمیانه و دوزخی که پیرامونش ایجاد کرده است، میپردازیم و در سرمقاله نگاهی داریم به عملکرد مشعشعانه مجلس در هفته جاری.
در بخش نوشتار دو یادداشت را به شما تقدیم میکنیم. یکی به بهانه لغو بازی فوتبال ایران - کانادا است و دیگری در مورد آداب هواداری از احزاب و اندیشه ها.
در قسمت گزارش، یک گزارش متفاوت و خاص داریم از نشستی در حزب پیرامون نسخه ایرانی جنبش metoo و اماواگرهای پیرامون آن و در گزارش دوم به مناسبت روز جهانی دوچرخه سواری شما را به دنیای کنشگران رکابزن میبریم.
در قسمت اندیشه نگاهی داریم به دنباله موضوع فلسفه و هنر زیستن و دو کتاب را در این مورد به شما معرفی مینمائیم. در مقاله دوم این بخش به بازنشر مقاله ای میپردازیم که علیرغم اهمیتش هنوز به شایستگی مورد توجه قرار نگرفته است. مقالهای در مورد نهادسازی در عصر مصدق.
در بخش گفتگو ابتدا با محمدکاظم انبارلوئی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در مورد تحزب به صحبت نشسته ایم و سپس گفتگوئی داشته ایم با علی حیدری یونس عضو سابق شورای شهرستان رزن و عضو فعلی شورای روستای کهریز بغازی. این گفتگو با محور مسائل و مشکلات روستائیان صورت گرفته است.
در بخش جدید نشریه (ایران در هفته ای که گذشت؟) مجددا شش رویداد انتخاب شده است که امیدواریم مورد استفاده همراهان گرامی قرار گیرد.
در بخش معرفی و پیشنهاد، ابتدا فیلم آکیلا و مسابقه هجی کلمات را معرفی میکنیم و سپس خلاصه ای از مقاله بسیار مهم دکتر مرتضی مردیها در مورد دولت رفاه را خدمتتان عرضه مینمائیم. در همین بخش نگاهی داریم به خاطرات سیدمحمود دعائی و روز جهانی مبارزه با کار کودکان.
در بخش بعدی خبرهائی داریم از حزب اراده ملت ایران. اخباری از مباحث دفتر سیاسی، انتشارات حزب، جلسات حوزه ای و کارگروه محیط زیست را میتوانید در این بخش ببینید.
و در انتها در قسمت سیاست خودمانی به تعریف و مسئولیت های کنشگران سیاسی خواهیم پرداخت.
مثل همیشه امیدواریم که نگاهی به تبلیغات نشریه نیز داشته باشید.